Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Wij doen mee met de Voedselbank Breda Golfdag op 14 mei 2024.

Naast het slaan van een golfballetje voor het goede doel, stellen wij tijdens de veiling ook twee schitterende reizen ter beschikking, waarbij de gehele winst naar de Voedselbank Breda gaat. Dus hoe meer u biedt voor deze reizen, hoe meer geld er naar het goede doel gaat.

Arctic Adventure & Aurora Wilderness in Lapland

De eerste reis gaat naar het noordelijkste deel van Finland. Het is een reis voor avonturiers die op zoek willen gaan naar het fascinerende groene en paarse Noorderlicht. In een ongelofelijk mooi winterlandschap kunt u onvergetelijke arctische avonturen meemaken. Zo gaat u een lange husky sledetocht maken over eindeloos bevroren meren en rijdt u met een snowscooter door witte bossen en over witte meren, in een compleet verlaten omgeving waar u helemaal één bent met de indrukwekkende natuur.

Lees hier de korte beschrijving: Beschrijving – Arctic Adventure & Aurora Wilderness in Lapland

Lees hier het uitgebreidere programma: Programma – Arctic Adventure & Aurora Wilderness in Lapland

Hemingstone Travel - Lapland
Arctic Adventure & Aurora Wilderness – Hemingstone Travel

Stay at the Winemaker in de Douro

In de tweede reis hebt u een uniek verblijf bij een Nederlandse wijnmaker in het prachtige gebied van de Douro vallei in Noord Portugal. Als gast van deze uiterst inspirerende en gastvrije wijnmaker leert u het wereldberoemde wijngebied waar de Port vandaan komt op de mooist mogelijke manier kennen. Deze reis is natuurlijk het neusje van de zalm voor wijn en port liefhebbers, maar ook voor reizigers die van wandelen en gastronomie houden in een van de mooiste wijngebieden ter wereld.

Lees hier de korte omschrijving: Beschrijving – Stay at the Winemaker

Lees hier het uitgebreidere programma: Programma – Stay at the Winemaker

Portugal Douro - wijnreis - meet the winemaker - Hemingstone Travell
Stay at the Winemaker – Hemingstone Travel