Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Hemingstone Travel is in 2010 opgericht door Huub van Luyt.

Huub reist al meer dan 35 jaar door de hele wereld en heeft er ook al meer dan 25 jaar internationaal projectmanagerschap op zitten. Vanaf zijn jonge jaren reisde hij in zijn vrije tijd het liefst door de wereld. Samen met zijn vrouw en later zijn gezin. Dat begon in eerste instantie met budget backpacker reizen op de bonnefooi. Later kwamen er meer wensen en daarom ging Huub zijn reizen steeds meer minutieus voorbereiden om het allerbeste uit zijn reistijd te kunnen halen. Soms wilde hij in de ene stad in het wereldberoemde 5 sterren hotel verblijven en op een andere plaats in een eenvoudig maar karakteristiek hotel. Soms wilde zijn gezin een avontuurlijke privé mountainbike camp trektocht combineren met een super de luxe verblijf in een jungle lodge. Naarmate er meer eisen en wensen kwamen werd het steeds moeilijker om een reis op één plaats in te kopen. De reizen werden steeds vaker een complex samengesteld geheel. De bestaande reisorganisaties waren niet meer in staat om zijn reizen op maat te leveren.

Precies in dit gedeelte van de reizigersmarkt werkt Hemingstone Travel. Hoe specifieker de reiswensen zijn, des te meer Hemingstone Travel zich als een vis in het water voelt. De ervaringen van Huub als wereldreiziger en internationaal project manager komen hier perfect samen. Graag assisteert Hemingstone Travel u om al uw persoonlijke wensen om te zetten in een perfecte maatreis!

 

Private Travel

In het huidige tijdperk heeft u geen hulp meer nodig bij het boeken van een vliegticket of een hotel, als u er voor een korte tijd tussenuit wilt. Pas wanneer de reizen een langer of complexer karakter krijgen, kan onze reishulp u prima van dienst zijn. Want ook bij deze reizen moet alles precies zo geregeld kunnen worden dat u het perfect past: qua tijd, stijl, budget en voorbereiding. Door de bewustere en dus betere keuzes die u maakt in de voorbereiding van uw reis, heeft u een grotere invloed op het uiteindelijke succesvolle verloop ervan en kunt u veel meer genieten van uw reis. Dit alles noemen wij: Private Travel.

 

“Met uw reisadviseur over uw reisplannen praten waar en wanneer u het uitkomt, ook bij u thuis, ook in het weekend. Zelf bepalen op welke dagen u reist, uw eigen reistempo. Zelf bepalen waar u welke vorm van transport kiest, van origineel tot comfortabel. Zelf de hoeveelheid activiteiten en vrije tijd in uw reis inbouwen. Zelf voor iedere dag en plaats precies de accommodatie kiezen waar u wilt verblijven. Zelf uw reis geheel naar uw gewenste budget aanpassen.” – dat is onze visie op Private Travel.

 

 

1542947152

Huub van Luyt

35+ jaar wereldreiziger en 25+ jaar internationaal project manager
De perfecte combinatie om uw ‘wereld’ reis te organiseren.