Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Sierra Nevada

Bijzondere ligging in Zuid Spanje

De Sierra Nevada ligt in het zuiden van Spanje en biedt bij helder weer een prachtig uitzicht op het Atlasgebergte in Marokko. Op slechts 30 minuten rijden ligt de stad Granada, aan de voet van het Sierra Nevada-gebergte. U kunt daarom zelfs een skivakantie in Sierra Nevada combineren met het strand! Op anderhalf uur rijden van het resort liggen de stranden van Motril aan de Middellandse zee. Het vliegveld van Malaga is ongeveer 2 uur rijden.

Authentiek Spaans

Een groot deel van de accommodatie is gevestigd in oudere, traditionele gebouwen die langs een kronkelende weg naar een steile heuvel lopen. U kunt zich verheugen op een prima selectie aan restaurants en bars en fantastische accommodatie voor elk type budget. Buiten de pistes is er genoeg te doen met sauna's, een sportschool, sleetochten en veel winkels. De après-ski is levendig en typisch Spaans - dat betekent gezelligheid tot in de vroege uurtjes. Er is een brede selectie van bars in de Sierra Nevada, waaronder geweldige clubavonden zoals Crescendo, Vaya en Chimenea.

Pistes en niveau's

Er is een fantastisch scala aan pistes beschikbaar in het hele skigebied voor alle niveaus. Variërend van een beginnersgebied tot pistes die veel ervaring vereisen. Beginners die Sierra Nevada bezoeken, zullen blij zijn met de goed verzorgde groene en blauwe pistes. Maar het skigebied is net zo geschikt voor gevorderden. De langste rode piste is 6,5 km en loopt van de top van de Veleta-berg op 3398 m naar het dorp op 2150 m. Gevorderde skiërs zullen een aantal uitdagingen tegenkomen, waaronder een wereldbekerafdaling voor mannen. Daarnaast zijn er een aantal off-piste opties voor experts. Er zijn drie skischolen, perfect voor degenen die de sport willen leren, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Voor degenen die hun bestaande vaardigheden willen verbeteren, wordt het Monachii-gebied aanbevolen. Experts zouden moeten overwegen om de Valeta II terug naar Borreguiles te nemen.

Wanneer u een voorbeeldreis wilt ontvangen, sturen wij u hem graag toe. Vult u graag het onderstaande formulier in of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom

in Europa


Reizigersreacties

Geen recensies van deze bestemming