Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Reizen in Oktober

De winter komt er al langzaam aan! Wilt u graag in oktober weg? Laat u dan inspireren door de bestemmingen op deze pagina. Enkele hebben wij voor u er uitgelicht.

 

Nepal
Nepal is een fascinerend land, waar u soms het gevoel hebt in een sprookje te zijn beland. Al wandelend in de vele smalle steegjes waar u gemakkelijk maar ook met plezier kunt verdwalen ontmoet u lieve mensen die u altijd met een glimlach zullen begroeten. Er zijn ontelbare stupa’s en tempels met vrolijke, gekleurde wapperende gebeds-vlaggetjes.

 

Egypte
Het voor- en naseizoen is voor een reis naar Egypte een perfecte tijd. De hitte van de zomer kunt u beter vermijden. Tijdens de wandelingen in Gizah bijn de piramides en de tempels van Luxor en de Nijlvallei is het dan uitstekend weer. Op het ‘sundek’ van uw Nijlcruise is het dan ook prima toeven.

 

Chili
De beste reistijd in Chili is natuurlijk in zo’n langgerekt land nogal afhankelijk van uw exacte reisdoel. Maar vooral vanaf september / oktober is het op Paaseilend perfect vertoeven en wordt het in het zuiden ook weer lente, en dus prima bereisbaar.

 

Wilt u in een andere maand reizen? Kijk dan op de maand naar keuze:

Januari   Februari   Maart   April   Mei   Juni   Juli   Augustus   September   Oktober   November   December