Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Reizen in December

Het is winter! Tijd om de december kou in Nederland te ontvluchten of zoekt u de kou juist graag in het buitenland op? Laat u inspireren door de bestemmingen op deze pagina. Deze landen zijn goed te bereizen in deze periode van het jaar. Wij hebben een top drie voor u op een rijtje gezet om de keuze misschien iets gemakkelijker te maken.

Thailand
Thailand is voor een reiziger die voor het eerst naar Azië reist een hele goede keuze. Het land is natuurlijk zeer gewend aan buitenlandse reizigers. De faciliteiten zijn goed en het gemak om te reizen is groot. In het noorden van het land is de droge tijd, en na een rondreis kunt u heerlijk uitrusten op een van de vele mooie stranden.

 

Antarctica
Wilt u écht iets speciaals? Dan kunt u een heel nieuwe (bijna buitenaardse) wereld ontdekken door een reis naar Antarctica te maken. U gaat van de bewoonde wereld, naar de wereld van immense gletsjers en kilometers lange drijvende ijs plateaus die 50-60 meter hoog uit zee rijzen, waar het expeditie schip een speldenknopje bij lijkt. In onze winter is het zomer op Antarctica. De temperaturen liggen dan rond het vriespunt; dus warm voor Antarctische begrippen.

 

Vietnam
De groene rijstvelden in de Mekongdelta, de overblijfselen uit de tijd van de Vietnamoorlog en de Franse overheersing, de vele ruïnes uit de tijd van de Cham-dynastie; de schitterende baai van Halong, de bruisende stad Ho Chi Minh City (Saigon), de oude binnenstad van Hanoi en de prachtige stranden aan de Chinese zee: allemaal Vietnam!

 

Wilt u in een andere maand reizen? Kijk dan op de maand naar keuze:

Januari   Februari   Maart   April   Mei   Juni   Juli   Augustus   September   Oktober   November   December