Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Reizen in November

In november beginnen de dagen in Nederland al aardig te korten en verlangt u wellicht ook naar wat warme zomerse temperaturen. Laat u inspireren door de bestemmingen op deze pagina. Deze zijn allen goed te bereizen in deze maand. Natuurlijk hebben wij voor u een top-3 uitgelicht.

 

Cuba
De beste tijd om Cuba te bezoeken is november t/m april vanwege het droge, maar warme weer en het weinige regen. Houdt u niet van veel toeristen om u heen? Ga dan deze maand naar Cuba. In deze tijd kunt u genieten van het goede klimaat, maar ook nog van een vrij rustige periode qua aantallen reizigers.


Myanmar
Dit is hét moment om uw reis naar het mooiste land van zuidoost Azië te gaan maken: Myanmar (Birma). Dit is een land van een ongelofelijke schoonheid, boordevol Boeddhistische hoogtepunten en met een onvoorstelbaar aardige bevolking. De mensen willen het je hier maximaal naar de zin maken, zoals je dat bijna nergens ter wereld meer beleeft. Buiten de periode oktober-maart/april raden wij reizen naar Myanmar af.


Oman
Aan de verre rand van het turbulente Midden Oosten ligt een prachtige oase van rust: Oman. Op een uur vliegen van Dubai treft u een stabiel land met een prachtige natuur, variërend van hoge bergen, schilderachtige wadi’s (rivierbeddingen), palmenrijke oases, nestelende zeeschildpadden en natuurlijk ook een grote zandwoestijn. In de zomer kunnen de temperaturen hier oplopen tot 45-50 graden, maar in de winter is het heerlijk!

Wilt u in een andere maand reizen? Kijk dan op de maand naar keuze:

Januari   Februari   Maart   April   Mei   Juni   Juli   Augustus   September   Oktober   November   December