Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Reizen in Juli

In juli op vakantie en nog geen keuze gemaakt waar u graag heen wilt? Laat u dan inspireren door alle bestemmingen op deze pagina en hieronder onze top-3 in het bijzonder.

Botswana
Echte safarikenners weten dat Botswana het mooiste safarigebied van Afrika heeft: de Okavango Delta. De rivier de Okavango, een zijrivier van de Zambezi, stuit midden in Botswana op de Kalahari woestijn. Het gevolg is dat de rivier een grote binnenlandse delta vormt en langzaam verdwijnt in de woestijn. Een zeer bijzonder natuurverschijnsel dat als gevolg van het grote waterrijke gebied een uniek safarigebied is geworden.

Peru
Peru heeft de reiziger veel te bieden! Het is een zeer divers land. In juli en augustus is het er het droogst. In de Andes kan het koud zijn en er ligt dan veel sneeuw. Tip: Overnacht op een spectaculaire plek, naast Machu Picchu!

Krakow
Kom genieten van een van de mooiste steden van Europa: Krakow! Deze middeleeuwse stad staat bol van culturele hoogtepunten. Tijdens deze periode van het jaar kent de stad aangename temperaturen en veel zonuren.

Wilt u in een andere maand reizen? Kijk dan op de maand naar keuze:

Januari   Februari   Maart   April   Mei   Juni   Juli   Augustus   September   Oktober   November   December