Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Reizen in Januari

Niet alleen bij ons begint januari met een knal, maar in een groot deel van de wereld ook! De periode van de feestdagen is afgelopen en u verlangt wellicht naar wat rust. Het is koud in Nederland en daarom begrijpen wij u als u het liefst op reis gaat naar een warme en zonnige bestemming. Wij hebben de landen bij elkaar gezocht voor u! Op deze pagina vindt u de landen die goed te bereizen zijn in deze tijd van het jaar. Ook hebben wij onze eigen top drie voor u samengesteld, zie hieronder.


Costa Rica
Aan de Pacific coast valt het droge seizoen van Costa Rica van december tot april. Dit is een goede periode om naar Costa Rica te gaan. Op hoogte kan het winderig zijn, maar vooral in de lagergelegen streken is het lekker warm.


Cambodja
De vriendelijke, oprechte inwoners zorgen voor blijvende herinneringen aan Cambodja. Bovendien is het land heel goed te combineren met bijvoorbeeld Thailand, Laos of Vietnam. Wilt u graag in een goede tijd reizen naar Cambodja? Ga dan als het regenseizoen zeker achter de rug is!

Malediven
Genieten van het prachtige kristalheldere water van de Malediven? Snorkellen, duiken en heerlijk aan het strand vertoeven? Januari is een goede maand om hier te genieten van het prachtige warme weer terwijl het in Nederland winter is….

Wilt u in een andere maand reizen? Kijk dan op de maand naar keuze:

Januari   Februari   Maart   April   Mei   Juni   Juli   Augustus   September   Oktober   November   December