Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Reizen in April

In april beginnen in Nederland meestal de bloemetjes weer te groeien, maar waar in de wereld kunt u nog meer goed vertoeven? Kijk op deze pagina naar de landen die goed te bereizen zijn in de maand april. Houdt u van bloemen? Bezoek dan zeker Japan in maart/april vanwege zijn prachtige kersenbloesem.

Onze top 3 landen deze maand:

 

Japan
De Japanse lente maakt het zeker de moeite waard om Japan in deze periode van het jaar te bezoeken. Wilt u de magische kersenbloesem van Japan met eigen ogen bewonderen? Zorg dan dat u de laatste week van maart en de eerste week van april in het land bent. De bloesem wil nog wel eens een paar dagen vroeger of later zijn en de periode bestaat maar uit ongeveer twee weken!

 

Portugal – Douro
U hoeft niet altijd ver weg te gaan. Maak, samen met succesvolle wijnmaker Maarten van Luyt, uw reis specialer door het binnenland in te trekken richting Piñhao. Slaap in een luxe quinta (wijnhuis) en proef de beste porten en wijnen van de Douro. Dit zijn reizen exclusief voor reizigers van Hemingstone Travel.

 

Verenigde Staten
Aangezien de Verenigde Staten een oppervlakte hebben van zo’n 14 keer Frankrijk is er lastig een ‘beste reistijd’ te bepalen. In April zijn dit bijvoorbeeld Miami en San Fransisco. Over het algemeen kunt u de VS gedurende het hele jaar prima bezoeken. Waar u eventueel wel rekening mee kunt houden zijn orkanen, die vaak in de nazomer plaatsvinden.

Wilt u in een andere maand reizen? Kijk dan op de maand naar keuze:

Januari   Februari   Maart   April   Mei   Juni   Juli   Augustus   September   Oktober   November   December