Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Reizen in Februari

Wilt u graag in februari reizen en hebt u nog geen keuze gemaakt waar u graag heen wilt? Laat u dan inspireren door onze bestemmingen op deze pagina. Omdat het nog steeds een grote hoeveelheid keus is hebben wij voor u een aantal bijzondere bestemmingen uitgelicht.

Colombia

Walvissen zien die net als dolfijnen verticaal uit de zee springen? Koffie proeven en logeren op de hacienda’s? Deze maand is een goede tijd om Colombia te bezoeken. De zonzekerheid is in januari, februari en december het hoogst. Ook de kans op neerslag valt in deze maanden mee.

Kilimanjaro

Februari is de beste periode om de Kilimanjaro te beklimmen omdat in deze maand de kans op een wolkeloze lucht het grootste is. Wanneer u de zon op ziet komen vanaf de Kilimanjaro weet u dat dit iets is wat u voor altijd bij blijft en iets is om aan uw kleinkinderen te vertellen. Een avontuur waar conditie vereist is, maar waar u geen klimervaring voor hoeft te hebben.

Brazilië

Op zich is februari niet de beste tijd om Brazilië te bereizen, tenzij u er naar toe gaat voor het Carnaval in Rio de Janeiro! En dát kunnen we u van harte aanraden!! Wij weten hoe en wanneer u dat het beste kunt doen. Vraag er naar.

Wilt u in een andere maand reizen? Kijk dan op de maand naar keuze:

Januari   Februari   Maart   April   Mei   Juni   Juli   Augustus   September   Oktober   November   December