Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Reizen in Maart

Het is niet voor niets dat maart ook wel buienmaand wordt genoemd. Wilt u voor de omschakeling van de standaardtijd naar zomertijd nog even weg van de donkere, koude en regenachtige dagen in Nederland? Dan stellen wij graag een prachtige reis voor u samen waar u kunt genieten van zomers weer op een van onze prachtige bestemmingen. Laat u inspireren door de bestemmingen op deze pagina.

Zuid Afrika
Of u nu kiest om zelf te rijden in Zuid Afrika of een volledig verzorgde privé reis wilt, wij stellen uw reis graag voor u samen. Ga voor zonzekerheid in maart. Ook van december tot en met februari is Zuid Afrika verzekerd van zon. Let wel dat dit niet betekent dat het nooit regent, ook dat komt wel eens voor in deze maanden.

Ecuador & Galapagos
Wanneer u Ecuador graag combineert met de Galapagos eilanden, kunt u daar goed in naartoe gaan rond deze tijd. De Galapagos eilanden hebben rond die tijd vaak rustigere zee, mooi zonnig en warm weer (met wel ook af en toe regenbuien).

Suriname
Van eind januari tot eind april is de zogenaamde ‘kleine droge tijd’ in Suriname. Dit houdt in dat er in deze tijd het minste neerslag valt. Vooral in de jungle maakt dat nogal een groot verschil.

 

Wilt u in een andere maand reizen? Kijk dan op de maand naar keuze:

Januari   Februari   Maart   April   Mei   Juni   Juli   Augustus   September   Oktober   November   December