Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Reizen in Augustus

De laatste jaren gaat de zomermaand augustus in Nederland vooral gepaard met herfstachtig weer. Dit is een goed argument om in deze maand naar een verre warme bestemming te vertrekken! Maar waar gaat u dan heen? Op deze pagina staan de landen die goed te bereizen zijn in deze tijd van het jaar. Ook hebben wij onze eigen top drie voor u samengesteld:

Bali
Terwijl in grote delen van Azië in de zomer de regentijd heerst, is dat op Bali niet het geval. In augustus valt er over het algemeen de minste regen in Bali, terwijl de dagtemperaturen warm maar heerlijk zijn. Dit is dus ook de drukkere tijd op het eiland, maar dat mag de pret nauwelijks drukken!

Spitsbergen
In en rond Spitsbergen wonen meer ijsberen dan de ongeveer 3000 vaste bewoners van de archipel. Met een expeditie schip kunt u Spitsbergen op de beste manier ontdekken. Augustus is de beste maand om een full circumnavigation expeditie cruise rondom Spitsbergen te kunnen maken.

Sri Lanka
Het land van de Ceylon thee, de parel van de Oriënt. Sri Lanka is een divers land. U kunt zich af en toe zowel in Azië als in Afrika of Europa wanen terwijl u rondreist over het kleine eiland. In de zomer heeft vooral de noord-oost zijde van het eiland zijn beste weer.

Wilt u in een andere maand reizen? Kijk dan op de maand naar keuze:

Januari   Februari   Maart   April   Mei   Juni   Juli   Augustus   September   Oktober   November   December