Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Halong Bay

Privé cruise in Halong Bay, Vietnam

Gaat u een reis maken naar Vietnam? Wij hebben een prachtige ervaring voor u, die zeker een geweldige toegevoegde waarde geeft aan uw reis. Maak een privé cruise in Halong Bay, op een jonk die geheel tot uw beschikking staat!  

Halong Bay

Halong Bay, gelegen in het noordoosten van Vietnam, ongeveer 165 km van de hoofdstad Hanoi, strekt zich uit over 43.400 hectaren. Het omvat meer dan 1600 eilanden en eilandjes, de meeste daarvan onbewoond en onaangetast door de mens. Halong Bay is beroemd geworden vanwege het spectaculaire karst landschap. Al twee keer is Halong Bay erkend door de UNESCO als werelderfgoed in 1994 en 2000. Er zijn grotten, stranden en lagunes, allemaal te midden van de iconische en prachtige vergezichten van Halong Bay.  

Ontdek Halong Bay op een traditionele privé jonk

Bhaya Legend is een van de weinige boetiek cruises die reizigers een prachtige privé cruise ervaring in Halong Bay geeft. De cruise biedt heerlijk comfort en privacy aan diegenen die willen genieten van een rustige en off-the-beaten-route reis door de bekende Halong Bay en haar even charmante buren: Cat Ba Island, Lan Ha Bay en Bai Tu Long Bay. De privé jonks variëren van één hut tot drie hutten per boot. Uitermate geschikt voor koppels, gezinnen en kleine groepen die op zoek zijn naar een privé ervaring met weldadige service in Halong Bay. Geniet van de persoonlijke service! Vanuit de boot worden er verschillende activiteiten gedaan, zoals zwemmen, kajakken, tai-chi, vissen en natuurlijk het bezoek aan een vissersdorpje en een van de grotten van Halong Bay.    

Foto credits: Chrétien Geertzen

 

De privé jonk wordt meestal voor 1 of 2 nachten geboekt. Hieronder geven wij u een voorbeeld wanneer u er één overnachting heeft, als onderdeel van uw Vietnam reis.

Dag 1

U wordt comfortabel naar Halong Bay gebracht. Aan de drukke Hon Gai werf ligt een privé jonk op u te wachten. U gaat aan boord en terwijl u geniet van de lunch, vaart uw privé jonk rustig Bai Tu Long Bay in. U maakt een fantastische cruise langs allerlei raar gevormde eilanden met bijzondere namen zoals: Poem mountain, the center market, Teapot islet,  Goat’s head islet en  Indochina film studio. Er is tijd om lekker te zwemmen in het kristalheldere water. Ontdek het Cong Do gebied en de goed verscholen Thay grot. Op Doi Non eiland met zijn witte zandstrand is het mogelijk om te zwemmen of kayakken. Tegen de avond geniet u van de zonsondergang over de betoverende Halong Bay en van uw privé diner aan boord. Alvorens uw cabin op te zoeken is het zeer ontspannen toeven aan dek onder de stralende sterrenhemel. Als u wilt kunt u ook nog gaan ‘nacht vissen’!

Dag 2

Vanochtend vroeg kunt u de zonsopgang meemaken en genieten van het zacht geruis van de golven en de frisse zeelucht. Maak kennis met de Tai Chi technieken. Nog voor de brunch bezoekt u het dorp Vung Vieng waar u kennis maakt met de dorpelingen en de drijvende school bezoekt met de viskwekerij. Rond het middaguur legt u weer aan in de Hon Gai werf, na een onvergetelijke privé cruise in Halong Bay!

Wanneer u een voorbeeldreis wilt ontvangen, sturen wij u hem graag toe. Vult u graag het onderstaande formulier in of neem contact met ons op.

 

Welkom

in Bijzondere Cruises


Reizigersreacties

"Het gaat geweldig en Ha Long Bay was onvoorstelbaar mooi! We hebben genoten van een decadente trip met 6 man om je te verzorgen en te kunnen genieten van zoveel schoonheid. De hele reis loopt tot nu toe op rolletjes. Behalve de flooding, wat overigens aardig was om mee te maken, loopt alles volgens plan. We zijn net terug van het restaurant dat jij hebt aanbevolen "Khmer Surin" en dat was heel erg lekker. Een goed advies. We zijn met de motor tuk-tuk gegaan en dat was op zich al een hele belevenis in donker Phnom Penh. Morgen een dag o.l.v. de gids. Wij genieten met volle teugen. Het is heerlijk om op deze wijze te kunnen reizen."

Fam. Blomjous (Wagenberg)