Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Reizen in Juni

Wist u dat juni in de reiswereld vaak wordt uitgesproken als juno? Dit doen ze om de verwarring met juli te voorkomen. Wilt u in deze maand reizen? Dan hebben wij hier een lijstje bestemmingen voor u op een rijtje gezet die allemaal goed te bereizen zijn in deze periode van het jaar. Bent u benieuwd wat wij u aanraden? Kijk dan hieronder naar onze top 3 bestemmingen van deze maand:


Tanzania
Wilt u kans maken om een spectaculaire oversteek van wildebeests (gnoes) te zien? Dan is juni een perfecte tijd! Op hun trek naar het noordwesten doorkruisen de wildebeests gewoonlijk de “western corridor” van de Serengeti en de Grumeti rivier. Deze rivier is het eerste grote obstakel, waar gigantische krokodillen geduldig hun prooi opwachten. Bezoek Tanzania..

 

Georgië
Er is veel te doen in juni in Georgië en het is over het algemeen goed weer in deze tijd. Ga de Georgische wijnen proeven, paardrijden en uitgebreid wandelen. Of neem een duik in de Zwarte Zee. Georgië is een land vol van cultuur historische hoogtepunten, gelegen op de grens tussen Europa en Azië. Bezoek Georgië..

 

Trans Mongolië Express
In 2017 vertrekt er in het begin en eind van de maand een bijzondere treinreis van Moskou naar Beijing. Onderweg is er in de diverse steden en aan boord een diversiteit aan culturele activiteiten (stadstours, muziek en theater bezoek, stadslunches, rondvaarten, wodka proeverij, les in de Russische taal etc. etc.) waardoor er geen moment van verveling op deze lange reis optreedt! Bekijk de Trans Mongolië Express..

 

Wilt u in een andere maand reizen? Kijk dan op de maand naar keuze:

Januari   Februari   Maart   April   Mei   Juni   Juli   Augustus   September   Oktober   November   December