Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Vind uw geluk in Finland en wordt nog gelukkiger….

Finland - Hemingstone Travel

Vind uw geluk in Finland en wordt nog gelukkiger….

Al zeven jaar op rij staat Finland bovenaan de tien gelukkigste landen ter wereld. Een overzicht van de gelukkigste bestemmingen ter wereld die jaarlijks door de Verenigde Naties wordt samengesteld. Het is niet verrassend dat alle Scandinavische landen hoog scoren op de lijst van 2024. Maar Finland staat opnieuw bovenaan. Met Denemarken op de tweede plaats en IJsland op de derde plaats. Dus: vind uw geluk in Finland en wordt nog gelukkiger….

Als u zich afvraagt hoe het werkelijk is om in zo’n land te leven, dan hebt u geluk. Finland nodigt mensen in juni uit naar Helsinki om ‘hun geluk te hacken’ tijdens een vijfdaagse, op geluk gerichte masterclass. Dit is niet de eerste keer dat de gastvrije Finnen mensen uitnodigen die op zoek zijn naar een glimlach. Ook in 2023 organiseerde het land in het luxe resort Kuru in het Finse merengebied een dergelijke masterclass. Deelnemers genoten van de mogelijkheid om zich te verdiepen in de adembenemende natuurlijke schoonheid van de regio en te genieten van onberispelijk eten, muziek en meer vanuit het comfort van een privévilla met een spectaculair uitzicht en ongeëvenaarde toegang tot de natuur. De enige eis? Deelnemers moesten ermee instemmen dat ze tijdens hun bezoek gefilmd werden voor gebruik in de reclamecampagnes van Visit Finland.

Welkom in Helsinki

Deze keer nodigen Visit Finland en Helsinki Partners gelukkige deelnemers uit naar de hoofdstad om dagelijkse hacks te leren van de Helsinki Happiness Hackers. Leer gedurende vijf dagen tussen zondag 9 juni en vrijdag 14 juni wat stadsbewoners in het gelukkigste land ter wereld zo vrolijk maakt, en raak betrokken bij vier belangrijke thema’s van Fins geluk:

  • natuur en levensstijl
  • gezondheid en evenwicht
  • design en het alledaagse
  • voedsel en welzijn.

Begeleiding door experts

Tot de Happiness Hackers die de leiding hebben, behoort de 70-jarige voormalig zwemmer en sportjournalist Lena Salmi, vooral bekend omdat ze op haar skateboard door de straten van Helsinki zoefde, met een tutu wiegde en de zwaartekracht met elke draai en bocht trotseerde. Bioloog en schrijfster Adela Pajunen is aanwezig en heeft pionierswerk verricht met een uniek Fins natuurreceptmodel dat wereldwijd wordt erkend vanwege de wetenschappelijk bewezen effecten ervan, terwijl Luka Balac de culinaire expert is achter befaamde restaurants als Nolla, Elm en Nolita.

Hoe kan ik deelnemen?

Deelnemen aan de vijfdaagse Helsinki Happiness Hacks Masterclass is gratis, maar het kan zijn dat je tijdens het aanmeldingsproces te maken krijgt met hevige concurrentie. Visit Finland en Helsinki Partners vergoeden de reiskosten van en naar Finland.

Voltooi eerst de sociale media-uitdaging door een foto of video te plaatsen van je eigen ‘gelukshack’. Tag @ourfinland op Instagram of @visitfinland.com op Tiktok en gebruik de hashtag #HelsinkiHappinessHacks om ervoor te zorgen dat het team uw bericht opmerkt. Ten tweede vult u vóór de sluitingsdatum op donderdag 4 april het aanmeldingsformulier in. Solliciteren kan samen met een vriend(in) of partner, maar solo-sollicitaties zijn ook welkom.

.

Klik hier voor nog meer informatie 

.