Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Travelife Partner duurzaamheid award voor Hemingstone Travel

Travelife Partner - Hemingstone Travel

De Travelife Partner Award is vandaag in ontvangst genomen door Hemingstone Travel (Nederland). De prijs is een erkenning voor de lange termijn inspanningen van Hemingstone Travel. Op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hemingstone Travel voldoet aan meer dan 100 Travelife Partner criteria. Met betrekking tot het kantoorbeheer van een reisorganisatie, het productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie. De Travelife-norm dekt de ISO 26000-thema’s voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Waaronder milieu, biodiversiteit, mensenrechten en arbeidsverhoudingen. Het wordt formeel erkend als volledig in overeenstemming met de door de VN ondersteunde Global Sustainable Tourism Criteria.

Hemingstone Travel neemt deel aan het door de EU gefinancierde SUSTOUR-project dat loopt van 2020 – 2023. Het is gericht op het bevorderen van duurzaamheid in de Europese touroperatorsector door middel van een door het bedrijfsleven geleide aanpak. Het project ondersteunt meer dan 600 kleine en middelgrote ondernemingen uit 35 Europese landen bij het verbeteren van hun duurzaamheidsprestaties door middel van training, coaching en peer-to-peer leermogelijkheden.

Mr. Naut Kusters, manager van Travelife voor Touroperators, “Ik ben verheugd te zien dat duurzaamheid in de reisbranche aan kracht wint. De toekenning van Travelife Partner aan Hemingstone Travel zal andere bedrijven in Nederland inspireren om dezelfde weg te volgen ”.

Travelife, opgericht met steun van de Europese Commissie, is de toonaangevende internationale duurzaamheidscertificering voor de reissector. Meer dan 35 nationale reisorganisaties promoten het programma onder hun leden, waaronder ABTA, UHPA, SMAL, APAVT, en de ANVR.

Klik hier voor het Hemingstone Travel duurzaamheidsbeleid.