Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Exclusieve Zuid Amerika Lustrumreis 2020

M/Y Grace cruise Galapagos

10 JAAR!

Wij organiseren een Zeer Exclusieve Zuid Amerika Lustrumreis 2020, naar Ecuador en Peru. De Galápagos archipel van Ecuador is een wereld die nergens anders bestaat. De zeeleeuwen, de pelikanen, de Darwin vinken, de zeeleguanen, ze komen je allemaal nieuwsgierig begroeten. Het is een droom deze eilandengroep te bezoeken met het elegante motorjacht M/Y Grace. Bij ons 10-jarige bestaan willen wij die droom werkelijkheid laten worden. Tijdens deze lustrumreis combineren we de Galápagos eilanden met het fascinerende Incarijk van Peru. Met als hoogtepunt natuurlijk een zeer bijzonder bezoek aan de mysterieuze verborgen Incastad: Machu Picchu. Heeft u dezelfde droom?

 

Exclusieve Zuid Amerika Lustrumreis 2020

Ga mee op een zeer uitzonderlijk 19-daags reisavontuur naar Zuid Amerika. Om te beginnen verblijven we enkele dagen ter acclimatisering in het historische centrum van de koloniale hoofdstad Quito in Ecuador. Natuurlijk beleven we daar de stad, maar ook zeker zijn interessante omgeving.

Dan vervolgen we de reis met een ultieme Galapagos experience: Een 8-daagse expeditie cruise door de wereldberoemde Galapagos archipel, op het meest uitzonderlijke schip dat daar rondvaart: De M/Y Grace. De geschiedenis van de M/Y Grace spreekt boekdelen en onze herinneringen daaraan zullen blijvend zijn.

Vanuit de Galapagos vliegen we naar Lima, de hoofdstad van Peru. Daar stappen we langzaam terug in de tijd en vervolgen onze reis in de voetsporen van de Inca’s. Via Cuzco en de heilige vallei bereiken we uiteindelijk het magische hoogtepunt van de Inca’s: Machu Picchu.

Natuurlijk zijn wij er volledig op gericht om samen met u een absolute ‘once-in-a-lifetime’ ervaring van de Exclusieve Zuid Amerika Lustrumreis 2020 te maken. Overal waar we komen op onze reis verblijven we op de meest fantastische plekken in exceptionele hotels en als het een keer wat eenvoudiger is, dan is dat ook precies vanwege de belevenis!

 

Reisperiode:

Vertrek Amsterdam: 26 februari 2020
Aankomst op de Galapagos: 29 februari 2020
Aankomst Lima: 7 maart 2020
Aankomst Machu Picchu: 11 maart 2020
Terugkomst in Amsterdam: 15 maart 2020

 

Opties

Wellicht zijn er enkele reizigers die wel graag het Ecuador / Galapagos gedeelte meemaken, maar al in Peru en Machu Picchu zijn geweest. Daarom hebben wij ook de mogelijkheid geboden om het Peru gedeelte van de reis los te koppelen.

 

Prijzen

De reissom voor deelname aan onze lustrumreis, is afhankelijk van het gekozen hut type op de M/Y Grace. Natuurlijk willen wij graag onze groep zoveel mogelijk intact houden, maar het is ook mogelijk om het Peru gedeelte van de reis niet mee te maken (bijvoorbeeld voor reizigers die daar al eens geweest zijn, maar toch graag mee naar de Galapagos willen gaan).

 

Reissom p.p. Premium Staterooms Master Suites Grace Kelly Suite
C1, C2, C3, C5 A1, A2, A3, A4 GKS
Compleet / 19 dagen 11950 12950 13950
Zonder Peru / 12 dagen 9775 10775 11775

 

De reissom is inclusief:

 • Alle zeven vluchten in economy class (Amsterdam-> Quito, Quito-> Galapagos, Galapagos -> Quito, Quito -> Lima, Lima -> Cuzco, Cuzco -> Lima, Lima -> Amsterdam)
 • Alle vervoer in Ecuador, op de Galapagos en in Peru, per auto en trein
 • Alle verblijf in speciaal geselecteerde zeer bijzondere accommodaties op basis van logies/ontbijt
 • 8-daagse volledig verzorgde Galapagos expeditie cruise op de M/Y Grace
 • Alle maaltijden tijdens de Galapagos cruise op de M/Y Grace
 • Alle excursies en activiteiten tijdens de Galapagos cruise op de M/Y Grace o.l.v. de beste expeditieleiders en gidsen die de Galapagos te bieden hebben.
 • Control Visitor Card Ecuador en entrance fee voor het Galapagos National Park
 • Verblijf in de Machu Picchu Sanctuary Lodge op basis van full-board
 • Diverse lunches en diners in Quito, Lima, Cuzco en Ollantaytambo (niet allemaal zodat er ook wat mogelijkheden zijn om hier en daar zelfstandig iets te ondernemen).
 • Alle excursies o.l.v. zeer deskundige gidsen: Quito historische city tour, Otavalo en Cotacachi dag tour, Lima historisch centrum incl. Larco museum, Pisac, Ollantaytambo, Moray, Maras en Machu Picchu (2x)

De reissom is exclusief:

 • Reis- en annuleringsverzekeringen
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Overige maaltijden en alcoholische drank
 • Fooien

Uiteraard kunnen wij eventueel een upgrade naar businessclass of economy comfort verzorgen en ook eventuele verlenging van uw reis na de Galapagos of na Machu Picchu. Bespreek met ons uw wensen.

Voor deze reis gelden er aangepaste betalings- en annuleringsvoorwaarden.

 

Wilt u meer weten over onze lustrumreis en een brochure ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

exclusieve lustrumreis 2020 hemingstone travel Zuid Amerika