Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Oost Groenland – verrassend!

Groenland - Hemingstone Trave
Scoresby Sund – Oost Groenland

Al 25 jaar maakt onze partner Oceanwide Expeditions prachtige poolreizen, naar de noordelijke en zuidelijke poolgebieden. Tijdens deze expeditie-cruises zijn we waarschijnlijk zo verwend geraakt aan geweldige plekken en exotische dieren in het wild als maar mogelijk is. Maar Oost Groenland overtreft zelfs de verwachtingen van de meest doorgewinterde ontdekkingsreizigers.

En in de geweldige nieuwe video die is opgenomen in Scoresby Sund, ziet u waarom!

Zoekt u comfort aan boord, maar toch een echte expeditie sfeer. Dan zijn de expeditie-cruises van Oceanwide Expeditions de juiste keuze voor u. Zij bieden een exclusief aanbod van expedities naar Groenland. Sommige daarvan zijn geheel gericht op specifieke Groenlandse gebieden. Andere combineren Groenland met de even prachtige archipel van Spitsbergen. Bent u geïnteresseerd in het spotten van ijsberen in hun natuurlijke habitat? Het maken van magische kajaktochten tussen de ijsbergen? Of een combinatie van beide (en nog veel, veel meer)? Neem dan contact met ons op. Na een kwart eeuw verfijnen van deze expedities-cruises kan Oceanwide Expeditions aan elke poolwens voldoen!

Oost Groenland expeditie-cruises zomer 2023

 

Neem contact met ons op, wanneer u geïnteresseerd bent in een van deze expeditie-cruises. wij regelen dan alles voor u, inclusief de heen- en terug vluchten en eventuele verlengingen op Groenland, IJsland of Spitsbergen.

 

Photo credits: Rob Tully, Amos Achoum, Katja Riedel, Tobias Brehm – Oceanwide Expeditions

Groenland - Hemingstone Travel
Zodiac cruising

 

Groenland - Hemingstone Travel
19-AUG t/m 30-AUG: Oost Groenland Scoresby Sund op de S/V Rembrandt van Rijn
Groenland - Hemingstone Travel
S/V Rembrandt van Rijn

 

Groenland - Hemingstone Travel
31-AUG t/m 08-SEP: Scoresby Sund – Aurora Borealis – Basecamp met de M/V Ortelius

 

Groenland - Hemingstone Travel
M/V Ortelius