Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Holland America Lijn

Op zoek naar een bijzondere cruise?

Wilt u in 2018 vertrekken? Wij hebben voor u een aantal cruises van Holland America Lijn geselecteerd. Deze cruises hebben allemaal een vertrek en aankomst in Nederland.

Met vertrek vanuit Amsterdam

 

*) vanaf prijzen onder voorbehoud

Met vertrek vanuit Rotterdam

*) vanaf prijzen onder voorbehoud

Andere maatschappijen

Er zijn ontzettend veel cruises over de hele wereld, uitgevoerd door een vele grote cruise maatschappijen. Staat de reis die u zoekt er niet bij? Neem dan even contact met ons op. Wanneer u aangeeft in welke periode u deze wilt maken of naar welk gebied, dan kunnen wij u een overzicht sturen met de diverse mogelijkheden.  

Foto credits: Rop Hoefs

 

Wanneer u interesse heeft in een cruise en hier meer informatie over wilt ontvangen, zijn wij u daarmee graag van dienst. Vult u graag het onderstaande formulier in of neem contact met ons op.

Aanvraagformulier

Na het invullen van dit aanvraagformulier zullen wij contact met u opnemen om nader te spreken over uw reisplannen. Op basis daarvan zullen wij een reisvoorstel voor u maken. Deze werkzaamheden zijn vrijblijvend en kosteloos.
  • 873Holland America Lijn
  • (bijvoorbeeld welke plaatsen er in de reis moeten zitten; hoelang u op bepaalde plaatsen wilt zijn; indien u daarvoor specifieke wensen hebt)
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welkom

in Cruises


Reizigersreacties

"Oceania Cruises met het schip Riviera over de Adriatische zee: Het was voor ons niet de 1e keer dat we bij Hemingstone een reis boekten, dus we waren een hoog service niveau gewend. We hebben een prachtige reis gehad; 10 dagen gecruised en steden bezocht; o.a. Athene, Santorini , Olympia, Corfu, Kotor, Split, Venetië, Ancona en Bari. Een geweldige formule om veel te zien en genieten van de luxe aan boord. Alles is goed geregeld en we zijn wederom tevreden over de persoonlijke service van Huub. Bedankt en tot een volgende keer!"

Fam. Teuwen (Breda)