Telefoon
+31 (0)6 472 099 45

Wildlife

Rijden in een jeep over de Afrikaanse Savannen. Ziet u daar een cheetah? Kuddes olifanten, gnoe’s en giraffen. Een aanval van een groep hyena’s op de prooi van de leeuw. Krokodillen die geduldig liggen te wachten op de oversteek van de duizenden gnoes (wildebeests). Gaat uw hart ook sneller kloppen bij de gedachten aan deze wildernis en wildlife? Dan bent u hier op de goede plaats. Op deze pagina selecteren wij bestemmingen die dit in overvloed hebben te bieden.

Afrikaanse safari’s

Wanneer men aan wildlife denkt komen natuurlijk safari’s in Afrika het eerste op. Zo kunt u de grote migratie zien in Tanzania, wat wij zeker aanraden. Duizenden gnoes die de rivier oversteken, met gevaarlijke krokodillen op de loer. Een adembenemende ervaring, waar het net lijkt alsof u in het televisieprogramma National Geographic bent beland. Ook kunt u in Zuid Afrika het wildlife opzoeken in diverse private game reserves en dit combineren met een verblijf in Kaapstad en wijnproeven in Stellenbosch. Naast deze twee top bestemmingen, vinden wij Botswana zelf het mooiste land om een safari te doen, het land houdt bewust het toerisme tegen waardoor het een stuk duurder is om hier te reizen, maar u wel veel meer alleen bent dan in andere landen. De Okavango Delta is daarin zeker het hoogtepunt van alle safari reizigers. Wilt u graag de chimpansees en gorilla’s ontmoeten in Uganda? Dit kunnen wij ook voor u regelen. Neem dan contact op met ons.

Wildlife buiten Afrika!

U bent niet altijd geheel aan Afrika gebonden voor wildlife, denk namelijk ook aan Antarctica met zijn pinguïn kolonies en walvissen en Spitsbergen met zijn ijsberen en walrussen! Wist u dat u zelfs in Sri Lanka het gevoel kunt hebben dat u in Afrika op safari bent? Er zijn hier veel National Parks met luipaarden, olifanten en zelfs beren. Ook in Nepal zijn er National Parks waar naast olifanten, apen en neushoorns zelfs tijgers leven.

Luxe wildlife belevingen

Wilt u uw wildlife reis naar een heel ander niveau tillen? Denk dan eens aan een fly-in safari in de Okanvango delta van Botswana of stap op de Rovos Rail van Kaapstad naar Dar Es Salam. Of maak een onvergetelijke cruise door de Galapagos archipel met zijn bijzondere dierenrijk. Deze manieren om wildlife te zien zijn zeer bijzonder.

 

Op zoek naar een andere beleving? Kijk dan hieronder welke beleving u zoekt:

Avontuurlijk & Actief   Cultuur   Familie   Huwelijksreis   Selfdrive   Natuur   Wandelen   Wildlife   Wijn