Reizigersreacties

Thailand en Cambodja
"Onze reis naar Thailand en Cambodja was fantastisch, waarbij vooral ons verblijf in Cambodja een enorme indruk heeft achtergelaten. Wat een prachtig land, met prachtige en lieve mensen! Dit land verdient zoveel meer! Een absolute aanrader. De hele reis was tot in de puntjes door Hemingstone Travel voorbereid. Vanaf minuut 1 gaf ons dat een geruststellend gevoel, waardoor we voor de volle 100% hebben kunnen genieten van al het moois dat Thailand en (vooral) Cambodja te bieden hebben. Fam. Gielen (Breda)

 

Georgië
"Heel goed georganiseerde reis met enthousiaste gids en chauffeur. Voortdurend positief contact tussen Lela en gids. Verwacht geen service en gezellige restaurants, maar geniet van de fantastische natuur, de mooie cultuur en de lokale lekkernijen. Dan maak je een prachtige reis. Fam. Maas (Bergen op Zoom)

 

Costa Rica 
"Wij hebben heel erg genoten van onze reis Costa Rica, land van de eeuwige lente. Dat is geen boutade. Hemingstone travel heeft een heel fijn arrangement voor dat land. Wij waren er in de periode einde september, begin oktober. Dit is het regenseizoen, maar daar moet men zich niet al teveel regen bij voorstellen. Het voordeel is dat het relatief rustig is, waardoor de tochten in de verschillende soorten wouden aangenaam zijn en meer kansen bieden om niet alleen de flora te zien, maar ook iets van de lokale fauna. Zoals een kaaiman, een howler monkey of capucijneraapje, ja zelfs een luiaard hoog in de boom hangend. In Tortuguero paraderen de leguanen (tot 2 meter lang) in pracht en praal op het gras naast je. Ook de vlinders en de prachtige tuinen van Mawamba Lodge zijn niet te versmaden. Maar … je bent niet in een dierentuin. De dieren beschouwen je als een bedreiging en verschuilen zich dus zoveel mogelijk. Daarom dat de uitstappen zo vroeg in de ochtend gepland zijn. Het is een reis om nooit te vergeten, een heel leerrijke reis ook. Dankzij de gidsen kom je zoveel aan de weet. Informatie die je meestal niet in de boeken leest. Costa Rica is een heel klein land, maar wat een diversiteit! Het regenwoud is indrukwekkend. De verschillende tinten groen zijn ontelbaar. En het feit dat het land ecologie zo hoog in het vaandel draagt vraagt om respect! Voor ons waren Tortuguero, Arenal en Tamarindo de hoogtepunten. San José en Monteverde waren wat minder, maar dat laatste had dan weer alles met het regenseizoen te maken. En wat San José betreft: naar Costa Rica ga je voor de natuur, niet voor de cultuur. De laatste dagen in Tamarindo zijn een must om alle indrukken te laten bezinken en om te relaxen. Want het is best wel inspannend. Het hotel El Diria in Tamarindo is een absolute topper. Zijn er dan geen minpunten? Toch wel: verwacht je niet aan goedkoop, want dat is Costa Rica niet. Prijzen in winkels en restaurants komen overeen met wat je in België betaalt. Maar naar Costa Rica ga je niet om te gaan shoppen! Doe dat maar ergens anders. Bedankt Hemingstone Travel voor een onvergetelijke reis!" Fam. Van Oevelen-Verachtert (Antwerpen)

 

Vietnam 
"It felt like our private trip to Vietnam. We couldn’t have planned it as good without the help of Hemingstone Travel! This summer we had the most wonderful 3 weeks in Vietnam travelling from Ho Chi Minh City, through Dalat in the highlands, along the cost to Nha Trang and Hoi An and further north to Halong Bay, Sapa and Hanoi. Using a local partner Hemingstone Travel provided us with private driver and guide during most of the holiday. Their experience and knowledge added elements and value to our holiday that we could never have done ourselves. We meet people and saw places we would never have found on our own. At the same time, we had privacy and time on our own, when we wanted and needed it. Vietnam is a fascinating country full of friendly and accommodating people. We felt safe at all times. The trip was planned by Hemingstone Travel. We were able to make adjustments to accommodate our personal needs and desires. The end result was a tailormade holiday for our family. During the vacation all plans became reality. In addition, we were able to make adjustments on the way. The local partner was very professional and service minded. The trip was in every way a huge success. The best holiday ever!" Fam. Jensen (Lyngby - Copenhagen, Denmark)

 

Tanzania Safari
"Al bij de eerste kennismaking weet Huub je met zijn verhalen en foto's enthousiast te maken voor het avontuur dat een safari werkelijk is.  De verwachtingen waren voor aanvang al hoog. Maar het avontuur zelf heeft de verwachtingen overtroffen. Een perfect georganiseerde reis, luxe lodges en tentenkampen van een goede kwaliteit en een uitstekende gids en chauffeur (Mr. Kileo). Door hem hebben we zo veel van het land kunnen zien, het is ongelooflijk hoe hij alle dieren weet te vinden in dat weidse land. Niet alleen toonde hij ons de dieren, maar wist ons ook veel te vertellen over de leefwijze van de dieren, het land, de Tanzanianen, de Massaai ..... Onvoorstelbaar zijn de weidse vlakten van Tarangire, Ngorongoro krater en Serengeti. Betoverend zijn de verschillen in het landschap, fantastisch de kleuren. Zo veel te zien... We hebben nooit geweten dat zoveel moois ook emoties kan oproepen. Tot deze vakantie. En als je dan op je laatste dag van de safari  ook nog honderden wildebeast en zebra's de rivier ziet oversteken, dan weet je het: dit was onze mooiste vakantie ooit!"  Fam. Boumeester en Jansen (Breda, Alphen a/d Rijn)

 

Vietnam en Cambodja
"Wij hebben net een drieweekse reis door Vietnam en Cambodja achter de rug. De uitgekiende afwisseling tussen het ondergedompeld worden in de cultuur van een vreemd land en het verwerken van de vele indrukken in de mooiste hotels op de mooiste plekken van het land maakte de reis compleet. We werden overal opgevangen en begeleid zodat we ons geheel konden overgeven aan het kennismaken met de mensen en hun cultuur. Hemingstone Travel heeft ons op een professionele manier van advies en begeleiding voorzien in het samenstellen van de reis en de diverse programmaonderdelen. Tot en met de laatste terugvlucht hebben we ons geheel over kunnen geven aan een indrukwekkende wereld van diverse culturen en godsdiensten." Fam. Geertzen (Breda)

 

Holland America Lijn - Cruise Baltische Staten (Prive bezoek St. Petersburg)
"We hebben een mooie en fijne vakantie gehad. Het was een leuke ervaring om een keer op deze wijze te reizen. Alle steden hebben hun eigen karakter van knus tot indrukwekkend. We waren erg blij met Elena als gids, was erg fijn dat je het zo voor ons hebt kunnen regelen.  Veel gezien in St.Petersburg, het was indrukwekkend." Fam. Hoefs (Teteringen)

 

Japan en Maleisië
"Concluderend kan ik zeggen dat wij een fantastische reis hebben gehad met z’n vieren. Japan is prachtig, zeer divers en de mensen zijn bijzonder vriendelijk. Het reizen met de Shinkansen werkt geweldig. De natuur is schitterend, Tokyo is een echte wereldstad, Hiroshima zeer indrukwekkend, Aso mountain is adembenemend mooi. Ook het weekje Pangkor Laut in Maleisië was heerlijk. Even ontspannen na alle indrukken van Japan. Singapore was nog een mooie afsluiting. Vooral het Raffles hotel is geweldig, wat een service en schitterende kamers. Daar hadden we nog makkelijk een week kunnen blijven!” Fam. Gieles (Ede)

 

Zuid Afrika / Botswana / Zimbabwe
"All the plans went to plan, no hitches—even the V&A accommodation issue was resolved to our satisfaction—all the pick up happened on time—no one forgot us.  Many thanks for the personal touch by telling the Chobe Safari Lodge about Gail’s birthday—they gave her a suite…which made her feel very special. And we both got fab rooms at Vic Falls Hotel—so many thanks for doing that! We took 2000+ pics. We plan to put a book together but Jonathan is a draconian editor when it comes to pics he considers good enough to go into a book. We really enjoyed John Chase’s mobile safari—his guide was excellent—we couldn’t find a bird, insect animal that he couldn’t identify and tells us loads about.  His chef was fabulous and gave us the best food—really rivalled Vic Falls hotel.  He had about 5 staff there—just to look after us—Highly recommendable." Fam. Bradshaw (Castlemaine, Ireland)

 

Trans Mongolië Express (Tsarengoud)
"Wij zijn na een fantastische en heel interessante reis met de Tsarengoud dwars door Rusland en Mongolië en een beetje China weer terug in Nederland. De gehele organisatie van de reis verliep vlekkeloos. Het weer was heel goed, in Siberië veel warmer dan verwacht, een keer in Rusland en een keer in Beijing een paar druppels.  Ook de geboekte extra’s werden allemaal zoals gepland uitgevoerd. Wij waren met alleen 9 personen in onze wagon en dus ook met een reisleider voor deze kleine groep en natuurlijk ook een kleine bus. Dus heel luxe en comfortabel. Onze reisleider, Ludmila, was perfect en onze groep met 3 echtparen en 3 Singles was heel harmonisch, zoals ook met de andere groepen. Wij hadden inderdaad weinig tijd om even in ons coupe te ontspannen. He dagelijkse heel interessante programma (mede ook dank zij de lokale gidsen) hield ons permanent op de benen. Het is moeilijk om een High light uit te lichten, het waren gewoon te vele. Toch wil ik specifiek een paar noemen: het ger kamp en de NP Terelj was een belevenis; de tijd in Irkutsk en het Baikalmeer met Picknick en een korte rit over de oude route; de steeds afwisselende landschappen tijdens de trein reis door Rusland en Mongolië (vooral het bochtige traject); een aantal concerten en musicerende volksgroepen op verschillende plaatsen; de ontmoeting met plaatselijke bevolking; de eerste avond op Der Rote Platz in Moskou, een prachtige zomerse avond met een heel ontspannen atmosfeer, mensen en families die van de vrije tijd genieten, geen politie of militairen, tenminste voor ons onzichtbaar, een veilig gevoel net zoals thuis. De culinaire verzorging in de trein was heel goed, met elke dag een afwisselende smakelijke maaltijd. Nu rest ons alle indrukken en de foto’s te verwerken. Van deze reis kunnen wij nog heel lang genieten." Fam. Conrad (Bergen aan Zee)

 

Oceania Cruises - Cruise Midellandse Zee
"In het najaar van 2014 hebben we met de familie een fantastische cruise gemaakt op de Middellandse zee. Onze groep van 12, allemaal familie, heeft veel gereisd en heeft dan ook aardig wat eisen als het gaat om organisatie en kwaliteit van een reis. In ons geval kwam daar nog een specifieke vraag bij i.v.m. enige medische ondersteuning tijdens de reis. Hemingstone Travel heeft echt al onze verwachtingen overtroffen.  De reis met voor- en na transport was tot in de puntjes geregeld. De trip met Oceania cruises kan ik iedereen aanbevelen." Fam. van den Meiracker (Breda) 

 

Polen (Krakow)
"De reis is een groot succes geworden dankzij de inzet van onze organisatoren alsook het uitzonderlijk mooie en afwisselende reisprogramma dat door Huub van Luyt van Hemingstone Travel is samengesteld en ook onder zijn leiding is uitgevoerd. De intense beleving van de indrukwekkende historie, rijke cultuur en indringende muziek van Polen en Krakow in het bijzonder, heeft het reisgezelschap van begin tot het eind gefascineerd en verrast. Voorts is men gezegend geweest met een zeer gevarieerd maar homogeen reisgezelschap, dat daarenboven is getrakteerd op 5 dagen zomerse omstandigheden. Voorts is het reisgezelschap op ondubbelzinnige wijze duidelijk geworden, waarom er nog uitsluitend gesproken dient te worden van Krakow en niet Krakau." Bredase Societeit (Breda) 

 

Bali - Indonesie
"Alles wat we gedaan en gezien hebben tijdens de rondreis was de moeite waard. Bali heeft een uitzonderlijk mooie natuur en prachtige bezienswaardigheden. Het ritme van de rondreis was uiterst relaxed. We hebben 's morgens altijd rustig kunnen genieten van een ontbijtje en werden daarna opgehaald. De dagen waren altijd goedgevuld, maar het programma was niet te druk. We hebben overal de tijd gehad om alles rustig te bekijken. Hierdoor hadden we ook elke dag ruim de tijd om nog in het hotel te genieten aan het zwemband/strand. Aan de rondreis zouden we dus absoluut niks wijzigen. Deze reis is de mooiste en meest memorabele reis die we tot nu toe gemaakt hebben!" Fam. Goor (Sint Job in 't Goor, Belgie) 

 

Cambodja
"Alles verloopt prima naar wens en we hebben al veel gezien! Angkor Wat met vele tempels er omheen was geweldig!" Fam. Horsten (Munchen, Duitsland) 

 

Thailand
"De vakantie was fantastisch! Alles is prima verlopen en de locaties waren prachtig. De transporten waren ook uitstekend voor elkaar. Kortom, het was een heerlijk zorgeloze vakantie!" Fam. Janssen-Wanders (Breda) 

 

Ecuador en Galapagos
"Wij hebben Ecuador en de Galapagos eilanden als huwelijksreis gekozen, omdat wij van afwisselende vakanties houden met wildlife en natuur. De reis was boven onze verwachting. Buiten de prachtige natuur en karaktervolle dieren die zich niets aantrekken van onze aanwezigheid, heeft Ecuador en de Galapagos nog veel meer te bieden. Quito ligt midden in het Andes gebergte en bruist van de cultuur door Spaanse, katholieke en indiaanse invloeden. Op de Galapagos heeft het snorkelen met grote zeeschildpadden en zeehonden in azuurblauw water een memorabele indruk achtergelaten. De oprechte vriendelijkheid van de mensen en relaxte sfeer maken de reis een echte aanrader". Fam. Suiker (Hoogstraten, België) 

 

Transmongolië Express
"Net weer terug in de cabine, na het avondeten. Geweldig is het gewoon! Met Ludwina, de reisgids hebben we het bijzonder getroffen. We genieten van de ontdekkingsreis en het gezelschap". Fam. van der Heijden (Uden)  

 

Porto en de Douro
"Het was een zeer aangename kennismaking met het wijn/port maken en de wijn/portcultuur. Maarten was een zeer aangename gedreven wijnmaker, die zijn enorme kennis, op een leuke manier wist over te brengen. Dankzij Maarten gingen er deuren open die voor de gewone toerist zouden gesloten blijven. Ook zijn kennis van Porto’s vele bezienswaardigheden (o.a. Casa da Musica) was top! We wensen Maarten dan ook alle succes toe met de verdere uitbouw van zijn quinta. Porto & Dourostreek: een leuk ontspannen intermezzo". Fam. Vanderbeke (Breendonk, België)

 

Suriname
"Suriname is voor velen nog een onbekend land en er heersen misschien nog veel vooroordelen over. Wij hebben het als zeer de moeite waard ervaren om te zien hoe de samenleving van Suriname met zijn oude en koloniale elementen, zich langzaam verder aan het vormen is. Het niveau is op velerlei gebied hoger dan je zou denken. Deze reis en de kennismaking met de vele (schatten van) mensen in het land, heeft een diepe indruk op ons gemaakt. Hemingstone Travel heeft daarbij op vlotte en aangename wijze onze reiswensen uitstekend weten te verwezenlijken!" Fam. Cotterell (Breda, Amsterdam)

 

Cambodja
"Ik wilde graag met mijn kinderen (20/18) een bijzondere reis maken naar Cambodja en niet in groepsverband. Maar wilde het regelen van de reis wel voor een groot gedeelte uit handen geven omdat ik daar geen tijd en geen zin in had. Huub heeft er voor ons een droomreis van gemaakt. Cambodja is op alle fronten geweldig en omdat Huub het zo fantastisch geregeld had was het voor ons ook een hele relaxte vakantie. Wat een bijzonder land, met mooie mensen, geweldige tempels, leuke marktjes en heerlijke stranden. Dank je Huub! Ik kom zeker nog eens bij je terug!" Fam. Van Steenis (Schiedam)

 

Malta
"Wat een prachtige foto's. Dat kan een fotograaf echt niet mooier doen. Hartelijk dank. Het is dat ik zelf mijn kleding in een koffer moet doen, maar voor de rest is dus echt alles tot in de perfectie geregeld". Fam. van Bilsen (Breda)

 

Japan
"Wat een reis! Super gevarieerd met drukke (steden) en rustige onderdelen (platteland met Ryokans, onsen (japanse badhuizen) en hikings op de vulkaan en in de bergen). Heel veel gezien en meegemaakt in een compleet andere cultuur zonder dat ik moest bijkomen na mijn vakantie. Alhoewel; ik raakte bij thuiskomst niet uitgepraat over de Japanse ervaringen. De gidsen die ons alles hebben uitgelegd waren super en goed verdeeld over de hele vakantie. Op drie dagen na hebben we alleen gereisd door Japan zonder een gids. In de dagen met gids kregen we zoveel info dat we de rest zelf konden doen in Japan. Je weet niet wat je meemaakt alles is er zo anders, zo georganiseerd, zo subtiel gedistingeerd. Ik heb nog steeds heimwee.......naar het land van de rijzende zon".  Fam. De Vaan (Heide, België)

 

Rusland (Sint Petersburg)
"Een reisleider met sterk organisatorische kwaliteiten is een must. Als hij goed aanvoelt wat leeft in zijn gezelschap wordt het een zeer aangename reis. Maar als hij daarenboven ook nog poetisch sterk is wordt de reis een experience. We hebben genoten! Bedankt voor je tomeloze inzet. Het resultaat was er naar". Fam. Hoefsloot (Breda)  

 

Vietnam en Cambodja
"Het gaat geweldig en Ha Long Bay was onvoorstelbaar mooi! We hebben genoten van een decadente trip met 6 man om je te verzorgen en te kunnen genieten van zoveel schoonheid. De hele reis loopt tot nu toe op rolletjes. Behalve de flooding, wat overigens aardig was om mee te maken, loopt alles volgens plan. We zijn net terug van het restaurant dat jij hebt aanbevolen "Khmer Surin" en dat was heel erg lekker. Een goed advies. We zijn met de motor tuk-tuk gegaan en dat was op zich al een hele belevenis in donker Phnom Penh. Morgen een dag o.l.v. de gids. Wij genieten met volle teugen. Het is heerlijk om op deze wijze te kunnen reizen". Fam. Blomjous (Wagenberg)  

 

Myanmar (Birma)
"Myanmar is een prachtig land wat het verdient door meer Nederlanders ontdekt te worden. Ga nu voordat het misschien de onbedorven staat verliest". Fam. van Straaten (Bergen op Zoom)  

 

Noorwegen (Hemsedal)
"Niet alleen uitstekend, maar ook nog eens supersnel geregeld! Ik heb het plezierige en veilige gevoel dat Hemingstone Travel altijd stand-by staat om eventuele problemen aan te horen en zo nodig op te lossen. Er wordt zeer aktief meegedacht. Een volgende keer boeken wij graag weer via Hemingstone Travel". Fam. Oorthuys (Breda)

 

Ecuador en de Galapagos
"Tijdens de hele reis werd de adrenaline omhoog gestuwd. Een gevoel van aanhoudende extase. Maar dan zonder drank of drugs. De indianen in de hoofdstad Quito zijn dan wel arm, maar voor onze begrippen ook heel exotisch. Prachtige vrouwen met een cappuccino kleurige huid. Gedrapeerd in de sierlijke gewaden, waarvan de kleuren afhankelijk zijn van de stam waartoe ze behoren. En haren in volle zwarte strengen die als slingers van zijdeglans tot hun heupen reiken. Galapagos is een wereld die nergens anders bestaat. De zeeleeuwen, de pelikanen, de zeeleguanen, de Darwinvinken, ze komen je allemaal nieuwsgierig begroeten en besnuffelen. En de scholen pijlstaartroggen hebben hun kinderen meegenomen en zwemmen gezellig een stukje met je op. De rifhaaien doen hun middagdut, maar werden bij onze komst gewekt door een jonkie die wel zit had in wat keet. Je staat er dan toch van te kijken hoe groot die beesten zijn. Maar wat het meest indruk heeft gemaakt: wij zijn dier tussen de dieren. Je ziet het, je voelt het. Wat anderen daar ook van zeggen. Hoe ik dat weet? De dieren accepteren dat ik er ben. Zij lopen niet weg. En ik ook niet. Voor niemand bang". Fam. Spreuwenberg (Breda)

 

Portugal (Porto en de Douro)
"Beste Huub en Maarten, Het houdt maar niet op met leuke verrassingen; Wij waren net van plan om jou en je broer te bedanken voor dit heerlijke relaxte reisje naar de Douro, tot deze foto’s weer kwamen en wij onze hersentjes niet meer hoeven te pijnigen om de gezellige dingen weer te herinneren. Nogmaals hartelijke dank; en voor jullie beiden alle succes van de wereld als startende ondernemer. Zo te merken gaan jullie het, zeker en vast, maken". Fam. Hoorweg (Antwerpen, België)

 

Sri Lanka
"Dag8: rustige rit leuke dingen; eten locaal; fantastisch ontvangst, top locatie; zuivere romantiek, alle verlichting met olie lampen en kaarsen; diner met kampvuur aan water kant strandje met overal olie lampen; de ogen van de krokodil lichten op in het water bij het flamberen van het vlees; om het kamp: luipaard tijdens lunch hierna big hunt; avond diner iedereen achter een beer aan; helaas alleen de ogen zien reflecteren in de zoeklamp: zeldzame beelden gezien van een luipaard moeder met baby; prooi hert in de boom; in de andere boom de moeder met pup luierend te wachten; helaas geen goede foto's; Eigenlijk alles gezien; beer luipaard olifant krokodil mongooze buffel herten haas vogels alle kleuren lepelaar gieren kingfisher pelikaan pauw adelaar slang eters viseters.
Dag9; zwemmen privé rivier, overdag dus niet gevaarlijk voor krocodil; voor onze neus troep apen in een massale boom; komisch zo 'n apen familie in dagelijkse doen;
Dieren top dag; beer die rond het kamp waart nu vol in zicht, opnamen gelukt; luipaard met 3 jongen in de verte, onwaarschijnlike rit met 4w drive; luipaard met 1 jong nu dichtbij auto, helaas te donker voor opname; Steeds weer ontvangst met koele doekjes thee op een apart zitje; een waar feest; zelfs een warme douche en wc in de tent; dan weer 4 gangen diner; Nog steeds alleen". (Overigens: naast deze superlatieven kregen we ook een aantal buitengewoon nuttige tips ter vervolmaking van deze Sri Lanka reis!).
Fam. Gietelink (Breda)

 

Peru (Amazone Cruise)
"We zijn weer terug in Curacao na een fantastische en adembenemende reis door Peru. We hadden het 2½ dag fantastisch in Lima; hebben heerlijk (op jullie advies) geluncht en onze 1e pisco gedronken in 'Bar Cordano' - dit hadden we absoluut niet willen missen! Vervolgens een soepele vlucht met LAN naar Iquitos en een bijzonder verblijf op de Delphin II! My god, wat een luxe!!! Echt in alle opzichten schitterend! Echt een waanzinnige reis met een echt hele mooie herinnering! Veel dank voor je fantastische begeleiding". Fam. Spreuwenberg (Willemstad, Curacao)   

 

Vietnam en Cambodja
"Overigens was ik erg onder de indruk van de reis naar Vietnam en Cambodja. Angkor Wat was het mooiste wat ik in mijn leven heb gezien. We hebben een top reis gehad". Fam. Lemberger (Amsterdam)

 

Marokko
"Onze vakantie naar Marrakech was fantastisch! We hebben best aardig weer gehad en genoten wat die totaal andere wereld. Nou je had gelijk hoor, wat een super hotel! En alles was weer goed geregeld! Heel fijn………we werden netjes opgehaald en erg leuk ontvangen met onze naambordjes. De volgende dag hebben we ons ondergedompeld en het leven in en rond de soeks. Werkelijk alles hebben we lopend gedaan op du Jardin de Majorelle na. De eerste dag gedineerd bij El Fenn en later in de week er ook nog een keer geluncht op het dakterras. Echt fantastisch! Ook zijn we een keer gaan dineren bij Dar Moha….super! Maar ook in het hotel was het eten heerlijk. Een lunch bij café Arabe is ook een aanrader. Heel trendy op het dakterras. In de nieuwe wijk koffie bij Grand café de la post is erg leuk en ook bij Kremm café….. Als je het zo leest hebben we alleen maar gegeten maar dit waren echt allemaal leuke trendy tentjes en heerlijke gerechten….erugg belangrijk tendens je vakantie natuurlijk haha! Op de valreep hadden we ook nog literair café Dar Cherifa gevonden ….. super! en ondertussen maar de sfeer geuren gebruiken gewoontes van deze mooie lieve mensen opsnuiven…..echt super allemaal!!  Dank Huub van ons allebei voor weer een super geregelde reis!" Fam. van Steenis (Schiedam)

 

Portugal
"Quinta da Romaneira is een aanrader voor mensen die van luxe en absolute rust en stilte genieten. Het uitzicht over het Douro gebied is exceptioneel" Fam. Meeùs (Schoten, België)

 

Rusland (Sint Petersburg)
"Wij zijn zeer te spreken over de wijze waarop onze trip naar Sint Petersburg is geregeld. Met name de kwaliteit van de begeleiding zijnde gids en chauffeur was onberispelijk. Mijn complimenten voor de wijze waarop deze reis is georganiseerd". Fam. Auw Yang (Mijnsheerenland)

 

Portugal (Porto en de Douro)
"Beste Huub en Maarten. Wij hebben genoten van de reis naar Porto. Het was met deze reis als met goede wijn: alle ingredienten waren voorhanden, maar het waren jullie als wijnmakers die er een topwijn van gemaakt hebben. Jullie voorbereiding, professionaliteit en vooral betrokkenheid waren van grote klasse.En, zoals goede wijn, hij was nu al perfect drinkbaar, maar met de tijd zal dit "produkt" alleen nog maar beter worden. Nogmaals hartelijk dank en veel succes met jullie nieuwe ondernemingen". Fam. Hoefsloot (Breda)

 

Japan
"We hebben een fantastische reis gehad, alles liep gesmeerd. De Hotels/Ryokans/Ferry zijn echte aanraders en de timing was perfect. Reizen met de Shinkansen ging ook comfortabel en vlot. Dit is een mooie reis om Japan te verkennen. Dank je voor de goede zorgen". Fam. Witjens (Kalmthout, België)